Mökit
Mökit

Keto-Mökkien vuokramökit

Keto-Mökit ovat ympärivuotisessa käytössä ja vuokrattavissa kesäaikana viikoksi tai pidemmäksi ajaksi. Talvella myös lyhytaikainen vuokraus on mahdollista. Kelo-mökki on vuokrattavissa lyhytaikaisesti myös kesällä.

Mökillä

Mökki esitellään ja avaimet luovutetaan asiakkaalle henkilökohtaisesti. Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00, jollei muuta ole sovittu. Mökkien vuokraan kuuluu mökin ja sen oman saunan sekä veneen vapaa käyttöoikeus kosken yläpuolella.

Mökin vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat sekä ruokailuvälineet, polttoaine lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet. Liinavaatteet ja pyyhkeet voi myös vuokrata 5 euron hintaa / asiakas. Lasten matkasänky ja pinnatuoli ovat veloituksetta käytettävissä (pyydettävä etukäteen)

Kaikissa mökeissä on oma sauna, uunillinen sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappipakastin, astiat, tv ja cd-soitin sekä dvd-soitin pyydettäessä. Jokaisella mökillä on oma grillipaikka. Hyvä juomavesi tulee omasta kaivosta.

Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Siivouspalvelun voi myös ostaa Keto-Mökeiltä. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja mökin omistaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä alk. 60 euron (sis alv.) suuruinen siivousmaksu mökistä riippuen.

Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin on sovittu, ylimääräisistä henkilöistä veloitetaan 10 euroa / henkilö / vuorokausi. Teltan tai asuntovaunun käyttö on ilman omistajan lupaa kielletty. Lemmikkien tuonnista on ehdottomasti sovittava etukäteen omistajan kanssa ja niiden jäljet ja mahdolliset tuhot on korvattava. Eläimet on pidettävä kytkettyinä.

Tupakointi on sisätiloissa ehdottomasti kielletty!

Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle. Vahingoista on ilmoitettava omistajalle välittömästi.

Valitukset ja huomautukset

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle.

Varaustiedustelu