Harrastusmahdollisuudet

Kalastusta, ratsastusta ja golfia - tervetuloa viihtymään!

Kalastus

Joki, jonka rannalla Keto-mökit sijaitsevat kuuluu viiden kosken yhteiseen perhokalastusalueeseen. Puolakankosken virkistyskalastusalue on muutaman kilometrin päässä. Muu kalastaminen on sallittua järvialueilla.

Golf/minigolf

Golfin harrastamiseen tarjoaa mahdollisuuden noin 5 km päässä sijaitseva Lampila Golf.

Golfkentän yhteyteen on avattu aivan uusi ainutlaatuinen merirosvoaiheinen minigolfrata, jonka parissa viihtyy koko perhe. Kannattaa tutustua!

Lähialueilta löytyy lisäksi useita muitakin kenttiä. Tutustu esim. Vierumäen, Iitin, Kuusankosken ja Kouvolan golf-kenttiin.

Laskettelu ja hiihto

Laskettelua voi harrastaa Kouvolassa, Mielakan hiihtokeskuksessa. Mielakasta on myös mahdollista vuokrata maastohiihtovälineitä ja Mielakan ympäristössä on hoidettu latuverkko käytettävissä.

Sekä Jaalan kirkonkylässä, että Selänpäässä on valaistut ladut.

Ulkoilu

Mökkien ympäristössä on mainiot sieni- ja marjamaastot.

Repoveden kansallispuisto tarjoaa upeat maaston ulkoiluun ja elämyksiin. Repovedellä on mahdollista harrastaa monenlaista myös asiantuntijoiden opastuksella.

Ympäröivät tiet tarjoavat hyvät mahdollisuudet lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Vuokraamme polkupyöriä mökkiläisten käyttöön hintaan 5 €/päivä .

Ympärillä olevat vesistöt soveltuvat hyvin melontaan. Melontavälinevuokraajia on lähistöllä useampiakin.

Jaalan kirkonkylässä on idyllisen Liikasenmäen ympäristössä on frisbeegolf rata sekä jalkapallokenttä käytettävissä.

Huvittelu

Lasten suosikki on tietysti Tykkimäen huvipuisto sekä uusi Aquapark Kouvolassa. Lähistöllä on myös useita tanssiravintoloita ja kesäaikaan tanssilavoja. Kesäisistä tapahtumista löytyy jokaiselle jotakin.

Varaustiedustelu